Home      missie      expertise      Nieuws       Vacatures      over ons      contact

Nieuw advocatenkantoor Aglo's gelanceerd

Aglo, Esperanto voor arend, maar vooral een nieuw samengesteld, dynamisch team van vijf advocaten die zélf ondernemingszin ademen. Veerle Verhaegen en Inne Saelen vormen vanaf nu samen met Kristof Benijts, Philip Somers en Dirk Heylen hét (leg)A(l)-team voor ondernemers.

De kopstukken

Kristof Benijts, die in 2007 het gekende kantoor van zijn vader Paul vervoegde, en zijn collega’s Philip Somers en Dirk Heylen vormden samen al een ondernemend juridisch team. Veerle Verhaegen en Inne Saelen stonden samen aan het roer van het succesvolle Ferrulex, met kantoren in Turnhout en Heist-op-den-Berg.

Deze vijf partners zetten samen met hun gedreven team hun tocht verder onder de gezamenlijke noemer Aglo.

Meer zien, beter ondernemen

Vijf paar arendsogen zorgen ervoor dat er niets aan het oog van de ondernemer ontsnapt. Van een beginnende start-up tot een gevestigd familiebedrijf of van een groeiende onderneming tot een bedrijf in moeilijkheden, in het Aglo's nest zit dé geschikte partner voor elk van deze ondernemers. Voor familierecht blijft het advocatenkantoor Benijts het vertrouwde aanspreekpunt, in nauwe samenwerking met Aglo's uiteraard.

Kristof Benijts: “Ons doel is om ondernemingen zoveel mogelijk te ontzorgen én hen opportuniteiten aan te reiken. Door een nauwe samenwerking met de klant streven we naar waardecreatie en concurrentievoordeel. Onze jarenlange ervaring laat ons toe vooral proactief te werken: problemen oplossen door ze te voorkomen. En als het moet, stappen we naar de rechtbank.”

Aglo's wacht niet tot het fout loopt, maar komt graag met preventief juridisch advies. Door jarenlange ervaring loodsen ze een ondernemer langs alle mogelijke valkuilen, nog voor die de kans had op te merken dat er ook maar een steentje lag op zijn pad naar succes.

Veerle Verhaegen: “Met deze manier van werken willen we ondernemers tonen dat proactief een advocaat in de arm nemen geen money down the drain is, maar zelfs kostenbesparend kan zijn. Wij zijn rechtdoorzee, transparant en basically dé back support die elke ondernemer nodig heeft. Een heel vernieuwend concept in de juridische wereld.”

Toekomst

De lancering van het nieuwe Aglo's is voor deze vijf duidelijk nog maar het begin. Het nieuwe kantoor streeft naar blijvende groei.

Dirk Heylen: “Momenteel zijn er binnen onze organisatie zeker opportuniteiten. We zijn alvast nog op zoek naar een paralegal en advocaat met specialisatie in het ondernemingsrecht. Interessante vacatures, met een gegarandeerde vliegende start in de juridische wereld. Solliciteren kan via contact@aglos.be”

© Aglo's Advocaten 2021

contact@aglos.be  I  014 41 88 22   I  Lierseweg 271 - 273, Herentals I Steenweg op Zevendonk 60, Turnhout