Home      missie      expertise      Nieuws       Vacatures      over ons      contact

Vacature advocaat/stagiair (M/V)

met passie voor ondernemingsrecht.

Aglo, het Esperanto voor arend, maar vooral een dynamische clan die bestaat uit vijf advocaten, die zélf ondernemingszin ademen. Our mission? Ondernemers proactief ontzorgen en opportuniteiten aanreiken. Our vision? Méér zien, beter ondernemen. Vijf paar arendsogen zorgen ervoor dat niets aan het oog van de ondernemer onttrokken wordt.

Samen gaan we voor waardecreatie en concurrentievoordeel. Aglo's wacht niet tot het fout loopt, maar komt graag met preventief juridisch advies. Wij zijn rechtdoorzee, transparant en basically dé back support die elke ondernemer nodig heeft.

Met een proactieve aanpak zijn wij niet gewoon advocaten voor ondernemers, maar kickass ondernemende advocaten.

Let’s take off together!

Let’s talk business!

In het kader van onze explosieve expansie, zoeken wij een gedreven tableau advocaat en/of stagiair, met een deep deep love voor het ondernemingsrecht.

Zoek jij een opportuniteit waarin je je tomeloze passie kwijt kan én net dat stapje verder mag gaan? Dan kunnen wij alleen maar zeggen…

Honey, you’re home!

Wat staat je te wachten?

Uitdagende cases, waaronder zaken met betrekking tot vennootschapsrecht, bijzondere overeenkomsten, insolventierecht, arbeidsrecht, faillissementen, etc., waar jij mee je stempel op mag drukken.

Omringd door een nest vol ambitieuze collega’s, die je dagelijks inspireren, motiveren en bijleren, ga jij zelf aan de slag en bouw je ervaring op.

Je werkt niet alleen mee aan de case, maar hebt ook direct contact met de cliënten en bouwt mee aan een duurzame relatie met hen.

Who are YOU?

 • Jouw superpower? Eén blik op een dossier en je bent in staat een grondige analyse te maken en meteen enkele creatieve en praktijkgerichte oplossingen aan te reiken.

 • Op je ondernemingszin staat geen rem en bent steeds volhardend, maar zeker even nauwkeurig, in al je werk.

 • Boomen doe je niet alleen, dus teamwork is één van jouw stokpaardjes.

Did we just describe you?

Then it’s a match!

Maak je klaar om deel uit te maken van een groep ondernemende advocaten. Stuur meteen je cv en motivatiebrief naar contact@aglos.be en we will see you soon!

© Aglo's Advocaten 2021

contact@aglos.be  I  014 41 88 22   I  Lierseweg 271 - 273, Herentals I Steenweg op Zevendonk 60, Turnhout